Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΣΕ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ? ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΙΑΤΡΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΣΕ ΝΟΣΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 36 ΩΡΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ !


Η πρώτη ερώτηση όσων επιθυμούν να ξεκινήσουν ταχυρυθμα , εντατικα ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων είναι ... σε ποσο χρονο μαθαινεις Γερμανικα ..... σε ποσους μηνες θα παρω το Β2 ή το C1 στα Γερμανικα.... και κυρίως σε ποσο χρονο θα μιλαω ΣΩΣΤΑ Γερμανικα ?

Και αυτό ισχύει πολύ περισσότερο για τους Ελληνες Ιατρους που επιθυμουν να καταλάβουν μία από τις εκατονταδες διαθεσιμες θεσεις εργασίας σε Νοσοκομεια στην Γερμανια, Ελβετια και Αυστρια.

Οι LernenDe , το δίκτυο ανεξάρτητων Φιλολόγων Γερμανικής , που επί 30 συναπτά έτη, από το 1985 , ασχολουνται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με ιδιαιτερα εντατικα μαθηματα Γερμανικων , έχουν θέσει πλέον νέα ΠΡΟΤΥΠΑ στην ταχυρυθμη εκπαίδευση ενηλίκων

Απλά κάποιες φορές , όταν βρουν κατάλληλο υλικό , δηλαδή σπουδαστές που να έχουν την θέληση να εργαστούν εξίσου μεθοδικά και εντατικά όπως το μάθημα που προσφέρουν οι συνεργάτες μας , τότε υπερβάλλουν εαυτούς και παρέχουν αποτελέσματα που απλά αφήνουν ενεούς όσους το ακούν !

Για να μην μακρηγορούμε ....

Αν σας έθεταν το ερώτημα...

Σε πόσο χρονο πιστεύετε ότι ένας Ελληνας σπουδαστής, ένας Ιατρός που ΔΕΝ έχει ξανακάνει ιδιαίτερο ή ομαδικό μάθημα Γερμανικών θα φτάσει να ΜΙΛΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ σε ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ με Γερμανόφωνους.... και για να γίνουμε συγκεκριμένοι μετα από ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ... τι θα απαντούσατε ??

Μην σας κουράζουμε...

26 Ιουλίου 2015.... μεσούσης της θερινής ραστώνης,,, έλαβε η Γραμματεία μας email από Έλληνα Ιατρό τον κο Πολυχρονη Καρβουνιάρη που εργάζεται στο Νοσοκομείο του Mendrisio , σε Ιταλόφωνο Ελβετικό Καντόνι , και μας ζήτησε να ξεκινήσει μάθημα μαζί μας.

ΑΜΕΣΑ αφού ακούσαμε με προσοχή τους στόχους του τον αναθέσαμε σε έναν απο τους πιο παλιούς και εξαιρετικά έμπειρο συνεργάτη μας !

Ξεκίνησαν αρχές Αυγούστου , συγκεκριμένα 4 Αυγούστου 2015 με τρία δίωρα μαθήματα την εβδομάδα !

Μετα από 6 εβδομάδες μάθημα – μέσα Σεπτεμβρίου - ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ , δηλαδή μετά από 18 μαθήματα που μεταφράζονται σε 36 ώρες , ο Ιατρός μας  ενημέρωσε τον Καθηγητή του , ότι πέρασε επιτυχώς την προφορική συνέντευξη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βέρνης , μιλώντας ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ στον Cheefarzt και στους άλλους υπεύθυνους , και θα καταλάβει την θέση που ανοίγει τον Σεπτέμβριο του 2016

Ασφαλώς ΔΕΝ ισχυρίζεται κανείς ότι μίλησε ως native speaker αλλά πάντως με 35 ώρες μάθημα ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ και ΑΠΑΝΤΗΣΕ σε μία συνέντευξη που διεξήχθη από Γερμανόφωνους Ελβετούς στα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Και δεν σταμάτησε εκεί... Μετα από δύο εβδομάδες , συνεχίζοντας τα τρία δίωρα μαθήματα του την εβδομάδα , τέλη Σεπτεμβρίου πέρασε ΕΠΙΤΥΧΩΣ και δεύτερη συνέντευξη στο Aarberg λίγο έξω από την Βέρνη και κατέλαβε και δεύτερη θέση που ξεκινά αρχές Φεβρουαρίου !!

Ασφαλώς το να μιλάει κανείς Γερμανικά μετα από 35 και 40 ώρες ώρες μάθημα δεν πιστώνεται μόνο στους εξαιρετικούς και έμπειρους συνεργάτες μας αλλά και στην μελέτη και συνέπεια του διδασκόμενου , του καθε διδασκόμενου

Και στην προκειμένη περίπτωση ενός ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΙΑΤΡΟΥ που παράλληλα με τις εργασιακές του υποχρεώσεις ΚΑΙ τις εφημερίες του μελετούσε παράληλα ΚΑΙ Γερμανικά, αποδεικνύοντας ότι όταν υπάρχει θέληση τότε ΟΛΑ συνδυάζονται και ΟΛΑ γίνονται !!

Απλά επιβεβαίωνεται για χιλιοστή φορά αυτό που τριάντα χρόνια διατείνονται οι LernenDe

Ότι ο συνεπής σπουδαστής μπορεί ΤΟ ΠΟΛΥ σε 100 ώρες και σε διάστημα από 4 έως 6 μήνες , ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ όχι απλά να φτάσει σε επίπεδο Β2 αλλά να αποκτήσει με ΑΡΙΣΤΑ το Zertifikat B2 του Goethe Institut !!

Και φυσικά ΔΕΝ θα περιμένει κανείς να ολοκληρωθούν οι 100 ώρες για να ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ !!

Ήδη μετά από 40 με 50 ώρες ιδιαίτερο μάθημα στο ΥΠΕΡΕΝΤΑΤΙΚΟ μας πρόγραμμα DeutschRasant ΓΡΑΦΕΙ , ΑΚΟΥΕΙ και ΜΙΛΑΕΙ σε επίπεδο Β1 , δηλαδή μπορεί να ακούσει και να αρθρώσει λόγο με επιχειρήματα και όχι ΑΠΛΑ Γερμανικά !

Και μάλιστα με εξαιρετικά οικονομικά δίδακτρα, που στο σύνολο τους και για ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ μάθημα είναι ανταγωνιστικά των διδάκτρων που θα έδινε για να αποκτήσει το Zertifikat B2 φοιτώντας σε ένα ΣΟΒΑΡΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Γερμανικών σε πολυμελή τμήματα και σε πολλαπλάσιο χρόνο !!

Και για να γίνουμε συγκεκριμένοι !!!

Με ΤΟ ΠΟΛΥ 3500 ευρώ  - ΑΣΧΕΤΑ απο το αν κάνει 100 ή 150 ή 200 ώρες -  μπορεί ο σπουδαστής των LernenDe με ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ και ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ να  καλύψει 4 επίπεδα σπουδών δηλαδή το Α1, Α2 , Β1 και Β2 και αποκτήσει το Zertifikat B2 !!

Και λέμε ΤΟ ΠΟΛΥ 3500 ευρώ για τον απλό λόγο ότι πολύ νωρίτερα απο τον προβλεπόμενο χρόνο ολοκληρώνουν οι συνεπείς και επιμελείς σπουδαστές τα προγράμματα σπουδών

Ας δώσουμε παράδειγμα

Επιλέγει κάποιος το μεσαίας έντασης πρόγραμμα μας, δηλαδή το DeutschIntensiv που απαιτεί 150 ώρες φοίτησης για να αποκτήσει κανείς το Zertifikat B2 ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ
 
Τα δίδακτρα είναι κατα προσέγγιση 25 ευρώ η ώρα των 60 λεπτών

Συνήθως στις 120 ώρες η συντριπτική πλειοψηφία των σπουδαστών είναι έτοιμοι να δώσουν και να πάρουν με καλό βαθμό το Β2

Αρα το κόστος κατεβαίνει από τα 3500 στα 120 επι 25 στα 3000 ευρώ !

Όσα δηλαδή θα έδινε στο ΣΟΒΑΡΟ και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ Φροντιστήριο επι της οδού Ακαδημίας για να πάρει το Β2 κάνοντας μάθημα σε πολυμελή τμήματα και σε 2 οκτάμηνα ακαδημαϊκά έτη, το πετυχαίνει με τους LernenDe σε διάστημα 6 έως ΤΟ ΠΟΛΥ δέκα μηνών, ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξει !!!

Να τονίσουμε για ακόμη μία φορά ότι τώρα αρχές Νοεμβρίου 2015 που γράφονται αυτές οι γραμμές ΔΕΝ υπάρχουν παρό μόνο ελάχιστες ώρες σε πολύ λίγους απο τους συνεργάτες μας.

Από τα μέσα Ιανουαρίου 2016 που θα ολοκληρωθούν οι χειμερινές εξετάσεις στο Goethe Institut και οι σπουδαστές μας που ξεκίνησαν μαζί μας από το ΜΗΔΕΝ τον Σεπτέμβρη του 2015 θα αποκτήσουν το Zertifikat B2 σε 4.5 μήνες , τότε θα απελευθερωθούν πάρα πολλές ώρες.

Παράλληλα από την εβδομάδα αυτή η Διευθύντρια μας η κα Φ.Μαρκάτου , PhD και η κα R.Waldmeier, M.A έχουν ξεκινήσει την εκπαίδευση των νέων μας συνεργατών - όλοι τους ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ πτυχιούχοι Γερμανικής Φιλολογίας ΚΑΙ με μεταπτυχιακές σπουδές αρκετοί από αυτόυς - στην ταχύρυθμη μέθοδο των LernenDe

Οπότε ευελπιστούμε να μην ξαναβρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να απαντάμε αρνητικά στα email που μας έρχονται στα μέσα της ακαδημαικής χρονιας από όσες κι όσους επιθυμούν να μάθουν ταχυρυθμα Γερμανικα σε εντατικα ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων.

Απο τον Ιανουάριο 2016 θα ξεκινήσουν δύο βασικα προγράμματα που θα γινονται από τους συνεργάτες μας είτε σε ιδιαιτερα μαθηματα , είτε σε ολιγομελή τμήματα στα Φροντιστήρια με τα οποία συνεργάζονται

Το πρώτο θα οδηγεί τον αρχάριο στην απόκτηση του Zertifikat B2 τον Μάιο του 2016 και το δεύτερο στην απόκτηση του Zertifikat C1 τον Αυγουστο του 2016

Ετσι με οκτώ μήνες σπουδών με τους LernenDe αποκτάτε το Zertifikat C1 και είστε πλέον σε παρά πολύ καλό επίπεδο σπουδών για να εκτελέσετε με επιτυχία ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ εργασία σε Νοσοκομείο στην Γερμανία, Ελβετία ή Αυστρία , υπερκαλύπτοντας τις γλωσσικές απαιτήσεις που θέτουν ακόμη και οι πιο αυστηροί εργοδοτικοί φορείς !

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 
                       lernedegr@yahoo.gr