Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ GOETHE INSTITUT ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 - ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΕΙΡΑ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΤΩΝ LERNENDE


Η ανακοίνωνση των αποτελεσμάτων των εξετασεων του Goethe Institut για τα Zertifikat B2 και C1 αποτελεί κάθε φορά για όλη την Ομάδα των Φιλολόγων Καθηγητριών και Καθηγητών των LernenDe μια μικρή γιορτή !
Μαζί με τους σπουδαστές μας που γιορτάζουν την επιτυχία τους, γιορτάζουν και όλοι οι συντελεστές αυτών των επιτυχιών !
Από τις καθηγητές και καθηγήτριες που τους ανέλαβαν, από τις κυρίες της Γραμματείας, που κάθε εβδομάδα λαμβάνουν και καταγράφουν τα δελτία προόδου των σπουδαστών και το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης της διδακτέας ύλης , μέχρι την Διεύθυνση που επεξεργάζεται κάθε εβδομάδα και για τον κάθε σπουδαστή μας ξεχωριστά τα δελτία προόδου τους των σπουδαστών που προωθεί η Γραμματεία , επιτηρεί την πρόοδο τους και την αυστηρή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων παρεμβαίνοντας όπου χρειάζεται ώστε σε κάθε ανακοίνωση να γιορτάζουμε επιτυχίες και μόνο επιτυχίες !!!
Με τη χθεσινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων Σεπτεμβρίου 2016 του Goethe Institut επιβεβαιώθηκε για πολλοστή φορά, ότι το σύστημα των LernenDe δεν είναι απλά το ταχύτερο και το πλέον οικονομικό σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και εξαιρετικά ποιοτικό και αποτελεσματικό δεδομένου του εξαιρετικά μικρού χρόνου φοίτησης των σπουδαστών μας !!
Όπως κάθε φορά θα αναφέρουμε ενδεικτικά περιπτώσεις σπουδαστών μας που ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝ σε κάποιο ή σε περισσότερα από τα Teile των εξετάσεων !!
Ξεκινούμε με τον σπουδαστή μας γιατρό Ανδρέα Συρίγο.
Ξεκίνησε μαζί μας μετά το Πάσχα του 2016, και σε 4 μήνες και ΜΟΝΟ με τρία δίωρα την εβδομάδα ( άλλοτε διά ζώσης και άλλοτε μέσω Skype από το εξοχικό του ) ολοκλήρωσε και τα 4 επίπεδα Α1-Α2-Β1 και Β2 , συμμετείχε στις εξετάσεις του Zertifikat B2 το Σεπτεμβρη του 2016 για να λάβει συνολική βαθμολογία 91.5 έχοντας επιτύχει 24/25 στο LV ( δηλαδή στην Κατανόηση Κειμένου ) , 23.5/25 στο HV ( δηλαδή στα Ακουστικά ) , 20.5 στην SA ( Γραπτή Εκφραση – Εκθεση ) και 24/25 στην ΜΑ ( δηλαδή στα Προφορικά )
Πριν μας βρεί τυχαία στο διαδίκτυο – μιας και οι LernenDe ούτε επαγγελματική Ιστοσελίδα διατηρούν, ούτε διαφήμιση κάνουν , ούτε διαφημιστικά φυλλάδια μοιράζουν – είχε ρωτήσει παντού !
Το Goethe Institut του ξεκαθάρισε ότι χρειάζονται 7 επίπεδα σπουδών των 15 εβδομάδων το καθένα και διαρκείας 90 ωρών. Δηλαδή στην καλύτερη περίπτωση θα ήταν έτοιμος για το Β2 μετα από 2 χρόνια και κάτι !
Ρώτησε και σε όλα τα Φροντιστήρια Γερμανικών του Κέντρου !
Κανένα δεν του έδινε επιλογή με ορίζοντα μικρότερο των 15 μηνών για την απόκτηση του Zertifikat B2 !
Και στην Γερμανία που έστειλε email σε Φροντιστήρια η καλύτερη επιλογή που βρήκε ήταν προετοιμασία σε 8 μήνες ΑΛΛΑ με καθημερινή ΠΕΝΤΑΩΡΗ φοίτηση !!
Έτσι όταν τυχαία έπεσε το μάτι του στο Ιστολόγιο μας – εδώ δηλαδή που βρίσκεστε τώρα κι εσείς – σκέφτηκε να στείλει ένα email !
Και βλέποντας ότι οι LernenDe ήταν οι μόνοι που ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ότι σε 4 μήνες με το υπερεντατικό τους πρόγραμμα DeutschRasant των 100 ωρών θα τον είχαν έτοιμο για τις εξετάσεις του Zertifikat B2 μας ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ.
Και προφανώς δικαιώθηκε !
Ασφαλώς και το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας του πιστώνεται !
Ασφαλώς και οφείλεται στην δική του επιμέλεια, επιμονή, προσήλωση ( και μάλιστα τους θερινούς μήνες ) και στις ατελείωτες ώρες μελέτης που χρειάστηκαν να κάνει αυτό το τετράμηνο θυσιάζοντας ακόμη και τις διακοπές του !
Όμως δεν πρέπει να παραβλέψουμε ότι αν δεν είχε από πίσω του την Ομάδα των LernenDe όσο και να ήθελε αυτό δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί και προφανώς και με το μέγεθος της επιτυχίας αυτής !!
ΑΡΙΣΤΑ στο σύνολο , με εξαιρετική επίδοση σε κάθε τμήα ( Teil ) των εξετάσεων !!
Και η επιτυχία του Ανδρέα δεν είναι η μόνη !!
Η Χημικός Μηχανικός Βασιλική Κανούτα που είχε επιλέξει το εντατικό μας πρόγραμμα των 140 ωρών κατάφερε με μια ήπια και χαλαρή παρακολούθηση κατά μέσο όρο ενός δίωρου την εβδομάδα ( λογω των επαγγελματιών και οικογενειακών της υποχρεώσεων ) να ΑΡΙΣΤΕΥΣΕΙ στις εξετάσεις του Σεπτεμβρίου επιτυγχάνοντας το απόλυτο 25/25 στα Ακουστικά και 23/25 στα Κείμενα , επιβεβαιώνοντας ότι το σύστημα των LernenDe όχι απλά είναι μακράν το πιο ταχύρυθμο παγκοσμίως αλλά και τόσο ποιοτικό που στον ελάχιστο χρόνο φοίτησης να βγάζει ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ !!!
Δεν θέλουμε να σας κουράζουμε με μία μεγαλύτερη παράθεση ονομάτων και βαθμολογιών !
Για εμάς η καλύτερη διαφήμιση είναι το ΜΑΘΗΜΑ μας !
Δεν είναι τυχαίο που ΟΛΟΙ μας οι σπουδαστές, που είχαν κάνει κάποιους μήνες μαθήματα σε Φροντιστήρια ή ιδιαίτερα και είχαν δυσανασχετήσει με τον αργό ρυθμό τους, μετα το ΠΡΩΤΟ τους μόλις δίωρο με τους συνεργάτες μας τους δήλωσαν ότι σε 2 μόνο ώρες μάθημα είχαν γράψει περισσότερες σελίδες σημειώσεων από όσες είχαν γράψει σε μηνες σπουδών σε άλλους και είχαν ξεκαθαρίσει πράγματα που απλά δεν μπορούσαν να τους τα εξηγήσουν !
Μπορείτε να διαβάσετε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ για τα προγράμματα μας και τα δίδακτρα μας σε προηγούμενες αναρτήσεις μας !
Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email που θα απαντηθεί ΑΜΕΣΑ απο την Γραμματεία σε 6 έως 12 ώρες στο lernendegr@yahoo.gr