Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

66 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ......61 ΩΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑ....1 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ....ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΤΥΣΙΟΥ ZERTIFIKAT B2 GOETHE INSTITUT

Όταν εμπιστεύεσαι ευσυνείδητους επαγγελματίες με αποδεδειγμένες επώνυμες περιπτώσεις επιτυχιών !
Όταν ακολουθείς κατα βήμα τις οδηγίες τους !
Όταν πιστεύεις στην αξία της σκληρής δουλειάς και δε είσαι θιασώτης της ήσσονος προσπάθειας !!
Όταν ξεπερνάς τον ευατό σου !!
ΤΟΤΕ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΝΑΤΑ !!
Γιατί αδύνατο, ανέφικτο, απραγματοποίητο ακούγεται να ξεκινήσει κάποιος από το ΜΗΔΕΝ και σε δυο μηνες και μια εβδομάδα ( 66 ημέρες ) και με ΜΟΝΟ εξήνταμια ώρες μάθημα ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ZERTIFIKAT B2 GOETHE INSTITUT  !!
Και με βαθμό 20.5 με ΑΡΙΣΤΑ το 25 στα ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ !!!!
Αυτό αν μη τι άλλο ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ότι η επιτυχία δεν ήταν αποτέλεσμα "τύχης" αλλά αποτέλεσμα ΕΜΒΡΙΘΟΥΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ !!!
Στις γραπτές εξετάσεις υπάρχει η πολλαπλή επιλογή !
Εκεί θα μπορούσε κάποιος να συνυπολογίσει τον παράγοντα "τύχη"
Στην Εκθεση όμως που η Ιατρός μας βαθμολογήθηκε με 17.5 και στα Προφορικά που βαθμολογήθηκε με 20.5 , ποιον παράγοντα "τύχης" θα μπορούσε κανείς να επικαλεστει ?
Ασφαλώς και καμμία τύχη !!
Το φαινομενικά απίστευτο αποτέλεσμα είναι αποτέλεσμα ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ της σκληρής και μεθοδικής μελέτης της σπουδάστριας, αλλά προφανώς αν δεν υπήρχε η κατάλληλη ομάδα που 30 χρόνια τώρα έχει εκπονήσει τα πλέον ταχύρυθμα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ προγράμματα εκμάθησης Γερμανικών και αν δεν υπήρχαν και οι άριστα καταρτισμένοι και ευσυνείδητοι Παιδαγωγοί-Φιλόλογοι Γερμανικής που θα τα εφάρμοζαν , ΤΙΠΟΤΑ δεν θα ήταν εφικτό !!
Οι LernenDe χαιρόμαστε μαζί με την χαρά της σπουδάστριας μας που τυχαία τέλη Αυγούστου 2016 είδε - όπως και εσείς το Ιστολόγιο μας - και μας έστειλε email και το κυριώτερο ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ στην προσπάθεια της να αποκτήσει το ΤΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟΝ το Zertifikat B2 Goethe Institut που είναι προαπαιτούμενο για την έκδοση της άδειας εξάσκησης Ιατρικού Επαγγέλματος ( Approbation )
Πριν μας γράψει είχε ρωτήσει ΠΑΝΤΟΥ !!
To Goethe Institut ήταν κατηγορηματικό !!
Το Zertifikat B2 το αποκτά κανείς μετα από 105 εβδομάδες ( δηλαδή μετά από 7 επίπεδα των 90 ωρών το καθένα ) !!
Τα εξειδικευμενα Φροντιστήρια της έδιναν ορίζοντα 80 εβδομάδων ( ενάμιση τουλάχιστον χρόνο )
Οι LernenDe που με το πρόγραμμα τους DeutschRasant καλύπτουν ΟΛΗ την  ύλη σε 4 μήνες και σε 100 ώρες , αποδέχθηκαν την πρό(σ)κληση να ξεπεράσουν τον ευατό τους και να το πραγματοποιήσουν σε 9 εβδομάδες με 3 δίωρα μαθήματα την εβδομάδα ( συνολικά σε 61 ώρες )
Η Ιατρός ξεκίνησε μαζί μας 31 Αυγούστου 2016 και μας έθεσε προθεσμία την 5η Οκτωβρίου 2016 που ήταν οι εξετάσεις για το Zertifikat B2 στο Goethe Institut Athen !
Οποιοσδήποτε άλλος θα το θεωρούσε ΑΝΕΦΙΚΤΟ, ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ , Α Δ Υ Ν Α Τ Ο Ν !!!
Οχι οι LernenDe !!
ΟΛΗ η Ομάδα των LernenDe , Διευθντρια, Συμβούλιο Καθηγτών, Γραμματεία και φυσικά ο Καθηγητής στον οποίο την εμπιστευτήκαμε εργάστηκαν ΑΟΚΝΑ και ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ αυτές τις 9 εβδομάδες !!
Κάλυψαν ΟΛΗ την ύλη σε χρόνο ρεκόρ και προετοίμασαν την σπουδάστρια τους για τις εξαιρετικά απαιτητικές εξετάσεις του GOETHE INSTITUT !!
Και το αποτέλεσμα ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕ !!
20.5 στα 25 στις ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ και 17.5 στα 25 στην ΕΚΘΕΣΗ πιστοποιεί ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ότι η επιτυχία της δεν ήταν αποτέλεσμα συγκυρίας ή τύχης , αλλά αποτέλεσμα ΕΜΒΡΙΘΟΣ ΓΝΩΣΗΣ και ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ !!
Και ασφαλώς τα ΕΥΣΗΜΑ ανήκουν στην σπουδάστρια μας που στην κυριολεξία υπερέβη ευατήν και κατόρθωσε το ακατόρθωτο με την μεθοδική, συστηματική και σκληρή μελέτη της !
Οι LernenDe αναμένουν την άδεια της σπουδάστριας μας για να κοινοποιήσουν το όνομα της !!
Μέχρι τότε παροτρύνουμε ΟΛΟΥΣ τους σπουδαστές Γερμανικής να πιστέψουν στις δυνατότητες τους και ακολουθώντας τις οδηγίες των Καθηγητριών και Καθηγητών τους να πετύχουν παρόμοια και ακόμη καλύτερα αποτελέσματα !!
Για όσους επιθυμούν να μάθουν Γερμανικα κοντά μας δεχόμαστε εκδήλωση ενδιαφεροντος για τα μαθήματα που θα ξεκινήσουν μετα τις εξετάσεις του Ιανουαρίου 2017 μιας και μέχρι τότε ΟΛΕΣ μας οι Καθηγήτριες και ΟΛΟΙ μας οι Καθηγητές ΔΕΝ έχουν διαθέσιμες ώρες για να δεχθούν νέους σπουδαστές !
Για οπιιαδήποτε πληροφορία επικοιννωήστε μαζί μας στο  lernendegr@yahoo.gr