Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ZERTIFIKAT C1 ΣΕ ΟΚΤΩ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΔΥΟ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!!


Όταν ακόμη και για τα φροντιστηριακά μας τμήματα που θα ξεκινήσουν αρχές Ιουνίου και αρχές Ιουλίου οι θέσεις έχουν ήδη προ διμήνου συμπληρωθεί, τότε ασφαλώς καταλαβαίνετε γιατί δεν ανεβάζουμε πλέον αναρτήσεις για νέα τμήματα !

Όταν μέχρι και τα τέλη Μαΐου, οπότε και θα ολοκληρωθούν οι εξετάσεις του Goethe Institut δεν υπάρχει ούτε μία διαθέσιμη ώρα στις καθηγήτριες και στους καθηγητές μας, τότε ασφαλώς καταλαβαίνετε τον λόγο για την παντελή απουσία αναρτήσεων μας στα Ιστολόγια μας εδώ και μήνες !!

Οι LernenDe έχουν πλέον καθιερωθεί ως πρότυπο στην ταχύρυθμη διδασκαλία των Γερμανικών και τα ταχύρυθμα προγράμματα τους έχουν “ανεβάσει” πολύ ψηλά τον πήχη στα εντατικά μαθήματα Γερμανικών, έχοντας “κατεβάσει” πάρα μα πάρα πολύ τον απαιτούμενο χρόνο φοίτησης !

Και αυτό προφανώς διαδίδεται !!

Από στόμα επιτυχόντων στο αυτί ενδιαφερομένων !

Και έτσι προεγγραφές ακόμη και για τα τμήματα που θα ξεκινήσουν το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2017 !

Οι ενδιαφερόμενοι που βλέπουν τους γνωστούς τους σε διάστημα 4 με 5 μηνών με το ΠΟΛΥ δύο τρίωρα την εβδομάδα να αποκτούν το Zertifikat B2 του Goethe Institut ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ και στη συνέχεια με ένα τρίμηνο ή τετράμηνο ακόμη να αποκτούν το Zertifikat C1 του Goethe Institut- και στην περίπτωση των Ιατρών να επιτυγχάνουν ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ στις εξετάσεις των Γερμανικων Ιατρικών Συλλόγων για την απόκτηση της Approbation - εμπιστεύονται τα απτά αποτελέσματα των συναδέλφων, συμφοιτητών και φίλων τους και όχι την οιαδήποτε διαφήμιση !!

Επομένως οι LernenDe είναι ΕΔΩ, και συνεχίζουν - όπως κάνουν εδώ και ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ – να προσφέρουν σε ΟΛΕΣ κι ΟΛΟΥΣ ενδιαφέρονται για ταχύρυθμα μαθήματα Γερμανικών την δυνατότητα να αποκτήσουν σε χρόνο που ακούγεται ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ τα πτυχία Zertifikat C1 και Zertifikat B2 του Goethe Institut !!

Και πραγματικά το να αποκτήσει κάποιος το Zertifikat C1 του Goethe Institut κατά μέσο όρο σε 6.5 μήνες με 115 ώρες διδασκαλίας και το Zertifikat B2 του Goethe Institut σε 4.5 μήνες με 78 ώρες διδασκαλίας, είναι κάτι που παλαιά ηχούσε ως “ανέκδοτο”, σήμερα όμως αποτελεί καθημερινότητα !!

Και αν μιλήσουμε για την προετοιμασία των Ιατρών για Ειδικότητα ή εργασία στην Γερμανία, στην Ελβετία ή στην Αυστρία, οι LernenDe έχουν καταστεί οι απόλυτοι ειδικοί, μιας και με τα εξειδικευμένα προγράμματα τους όχι απλά σας εξασφαλίζουν 100% επιτυχία ME THN ΠΡΩΤΗ στις εξετάσεις του Zertifikat C1 του Goethε Institut, αλλά και 100% επιτυχία – ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ στις εξετάσεις των Ιατρικών Συλλόγων, που πλέον ισχύουν σε ΟΛΑ τα Κρατίδια , μιας και στο Μόναχο , στο οποίο μέχρι προ διμήνου μπορούσε κανείς να αποκτήσει Approbation χωρίς εξετάσεις, πρέπει κανείς να δώσει εξετάσεις !

Έχοντας συνεχώς feedback από τους σπουδαστές Ιατρούς μας για τις ερωτήσεις που τους τίθενται κατά τις εξετάσεις στους Ιατρικούς Συλλόγους ΕΠΤΑ Κρατιδίων για την απόκτηση της Approbation είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι ακριβώς χρειάζεται ώστε να έχουν οι σπουδαστές μας ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !

Και ΔΕΝ περιμένουμε να τους προετοιμάσουμε για τις εξετάσεις αυτές αφού αποκτήσουν το Zertifikat B2 ή το Zertifikat C1 !!

Αντιθέτως από την αρχή της φοίτησης τους, από τις πρώτες ώρες ΟΛΑ μας τα γλωσσικά παραδείγματα με τα οποία μαθαίνουν ακόμη και τις πιο απλές γραμματικές έννοιες και εμπλουτίζουν το λεξιλόγιο τους είναι προσαρμοσμένα σε αυτές τις εξετάσεις !!

Αντί να αναλίσκονται οι σπουδαστές Ιατροί μας κατά την προφορική τους προετοιμασία σε ανούσιους καθημερινούς διαλόγους διδάσκονται σταδιακά – από το επίπεδο του Β1 – σε διαλόγους προσομοίωσης ανά ζεύγη όπου εναλλάσσονται οι ρόλοι του Ιατρού και του ασθενή, το πως να παίρνουν το ιστορικό του ασθενούς και έτσι στο επίπεδο Β2 είναι πλέον πανέτοιμοι να συμπληρώνουν με άνεση Anamnese και στο επίπεδο C1 επικεντρωνόμαστε πλέον στις εξειδικευμένες ερωτήσεις που θα τους τεθούν από τους Fachaerzte στο τρίτο μέρος των εξετάσεων για την Approbation !

Να λοιπόν πως οι Lernende μέσα σε ένα οκτάμηνο – όσο δηλαδή θα θέλατε σε ένα οποιοδήποτε άλλο Φροντιστήριο για να αποκτήσετε το Zertifikat B1 με δύο τρίωρα την εβδομάδα – σας εγγυώνται ΟΧΙ μόνο το Zertifikat C1 του Goethe Institut με σαφώς λιγότερες ώρες από αυτές που θα κάνατε για το Β1 αλλού, αλλά σας προετοιμάζουν ταυτόχρονα ΚΑΙ για τις εξετάσεις των Γερμανικών Ιατρικών Συλλόγων !

Επομένως σας εξοικονομούν ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ και σαφώς και χρήματα μιας και πραγματοποιείτε την προετοιμασία σας στην Ελλάδα χωρίς να πληρώνετε ενοίκια και εισιτήρια για να κάνετε τα αντίστοιχα τμήματα σε Γερμανικά Φροντιστήρια !

ΑΡΚΕΙ να πραγματοποιήσετε ΕΓΚΑΙΡΑ ( με ορίζοντα τριμήνου έως τετραμήνου ) την ΕΓΓΡΑΦΗ σας, ώστε να σας κρατηθεί θέση στα Φροντιστηριακά μας τμήματα !
Επειδή συνεχώς δεχόμαστε email από Ιατρούς που έχουν αποκτήσει σε άλλα Φροντιστήρια ή με συναδέλφους το Zertifikat B2 ή το Zertifikat C1 και επιθυμούν να κάνουν μαζί μας την προετοιμασία ΜΟΝΟ για τις εξετάσεις των Ιατρικών Συλλόγων ότι από εφέτος η Διεύθυνση αποφάσισε να ΜΗΝ συνεχίσει αυτήν την προετοιμασία σε εξωτερικούς σπουδαστές, αλλά να την περιορίσει ΜΟΝΟ σε όσες κι όσους θα ξεκινούν από την ΑΡΧΗ με τους LernenDe !

Τόσο για λόγους δικαιοσύνης, μιας και ο αυξημένος πλέον ανταγωνισμός μεταξύ υποψηφίων Ιατρών στην Γερμανία, μας αναγκάζει να δώσουμε ΜΟΝΟ σε όσους μας εμπιστεύτηκαν από την αρχή ένα τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών τους για τις καλές θέσεις σε Γερμανικά Νοσοκομεία μεγάλων αστικών Κέντρων, όσο και από παιδαγωγική άποψη μιας και η προετοιμασία για τις εξετάσεις Approbation των Ιατρικών Συλλόγων έχει πλέον ενταχθεί μέσα στο πρόγραμμα σπουδών από τις αρχές ήδη του επιπέδου Β1 !

Φυσικά να σας ενημερώσουμε ότι πέρα από τα αμιγώς Φροντιστηριακά τμήματα που γίνονται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις δίπλα από το ΜΕΤΡΟ Αγιος Ιωάννης, μπορείτε να κάνετε και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ με τις Καθηγήτριες και τους Καθηγητές μας, είτε δια ζώσης, είτε μέσω SKYPE για να αποκτήσετε στον ίδιο ( ή και ακόμη και σημαντικά πιο σύντομο ) χρόνο τα πτυχία Zertifikat C1 και Zertifikat B2 του Goethe Institut και με τα ΙΔΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ που θα δίνατε και στα δεκαμελή μας Φροντιστηριακά τμήματα !!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας
                                 lernendegr@gmail.com