Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ZERTIFIKAT C1 TOY GOETHE INSTITUT ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ !!!!!! ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΌ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΑΠΟΚΤΑΤΕ ΤΟ ZERTIFIKAT C1 !!!


Αν ακούγατε πριν μερικά χρόνια ότι ήταν δυνατόν να καλυφθεί ύλη Γερμανικών 3 και 4 ακαδημαϊκών ετών μέσα από ταχυρυθμα εντατικα ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων σε 4 και 5 μήνες θα λέγατε ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατον και όσοι το λένε είναι είτε απατεώνες ή το λιγότερο ψεύτες !

Όταν όμως επί επτά χρόνια τώρα βλέπετε ΕΠΩΝΥΜΕΣ περιπτώσεις σπουδαστών μας που σε αδιανόητα για πολλούς σύντομα χρονικά διαστήματα απέκτησαν το Zertifikat B2 και το Zertifikat C1 του Goethe Institut τότε σταδιακά ακόμα και οι πλέον δύσπιστοι έχουν πειστεί !

Επειδή εσείς μας το ζητήσατε και επειδή εμείς οι LernenDe είμαστε οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ σε Ελλάδα κι Ευρώπη που όχι απλά μπορούμε να το προσφέρουμε αλλά και να το ΕΓΓΥΗΘΟΥΜΕ σας ενημερώνουμε ότι στις 4 Σεπτεμβρίου 2017 ξεκινά ΥΠΕΡ-ΕΝΤΑΤΙΚΟ πρόγραμμα 21 εβδομάδων που οδηγεί από το ΜΗΔΕΝ στην απόκτηση του Zertifikat C1 του Goethe Institut στις 20 Ιανουαρίου 2018 στις εξετάσεις του Goethe Institut στην Αθήνα !!

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ΕΝΗΛΙΚΕΣ που για 5 περίπου μήνες ΔΕΝ θα περισπώνται από σπουδαστικές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά θα μπορούν να μελετούν απερίσπαστα την ύλη του A1-A2-B1-B2 και C1 που θα τους δοθεί !

Τα μαθήματα θα διεξάγονται τρεις φορές την εβδομάδα από 3 Δ.Ω κάθε φορά και θα γίνονται σε ΚΛΕΙΣΤΑ διμελή ή τριμελή group !
Εννοείται ότι η απόκτηση του Zertifikat C1 είναι δεδομένη , το ζητούμενο είναι αν θα είναι με ΑΡΙΣΤΑ ή με ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ.

Και φυσικά εννοείται ότι το πτυχίο αποτελεί την τυπική πιστοποίηση των γραπτών και προφορικών σας δεξιοτήτων !

Το ουσιαστικό είναι ότι θα γράφετε , θα ακούτε και θα μιλάτε ΑΠΤΑΙΣΤΑ την Γερμανική ώστε να μπορείτε χωρίς κόπο να κάνετε προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές στην Γερμανία, ώστε να εργαστείτε ΑΜΕΣΑ σε οποιαδήποτε εργασία και αν είστε γιατρός να είστε έτοιμος να αναλάβετε εργασία σε Γερμανικό Νοσομκομείο ( αφού φυσικά δώσετε ξεχωριστές εξετάσεις για την Approbation )

Επειδή κάποιες και κάποιοι από εσάς σπουδάζετε ή εργάζεστε αλλά επιθυμείτε παράλληλα να αποκτήσετε το Zertifikat C1 σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα που απλά ΔΕΝ υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού και για εσάς έχουμε την λύση !!

Μπορείτε να “διαστείλλετε” τον χρόνο φοίτησης από τους 5 στους 7 ή και στους 9 μήνες , επιμερίζοντας φυσικά και τον χρόνο φοίτησης !!

Να σας το εξηγήσουμε !!

Αν δεν επείγεστε τόσο πολύ ώστε να αποκτήσετε το Zertifikat C1 τον Ιανουάριο του 2017 τότε μπορείτε να το δώσετε στις εξετάσεις του Μαρτίου 2018 οπότε οι ώρες φοίτησης μειώνονται από 9 στις 7 Δ.Ω που σημαίνει ότι θα παρακολουθείτε μαθήματα 2 φορές την εβδομάδα επί 3.5 διδακτικές ώρες !

Αν πάλι θέλετε ακόμη πιο χαλαρό ρυθμό τότε μπορείτε να δώσετε το Zertifikat C1 ένα δίμηνο αργότερα δηλαδή τον Μάιο του 2018 οπότε οι ώρες φοίτησης από 9 που είναι για τον Γενάρη του 2018 , και 7 που είναι για τον Μάρτη του 2018 , “πέφτουν” στις 5 ανά εβδομάδα δηλαδή σε φοίτηση δύο ημερών ανά εβδομάδα επί 2.5 Δ.Ω !!!

Ας κάνουμε τώρα μία σύγκριση !!

ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα Φροντιστήρια Γερμανικών που προσφέρουν ταχυρυθμα εντατικά προγραμματα Γερμανικων για ενηλικες και θα ξεκινήσουν αρχές Οκτωβρίου 2017 θα σας προετοιμάσουν για το Zertifikat B1 του Goethe Institut σε 8 μήνες με 6 ώρες την εβδομάδα !!!
Κάντε παρακαλώ την σύγκριση !!

Ξεκινάτε ΑΡΧΑΡΙΟΙ με τους LernenDe 4 Σεπτεμβρίου 2017 και τέλη Μαίου 2018 έχετε αποκτήσει το Zertifikat C1 του Goethe Institut κάνοντας 5 ώρες μάθημα την εβδομάδα ενώ με ΟΛΑ τα άλλα ταχύρυθμα Γερμανικά που υπάρχουν διαθέσιμα στην Ελληνική Αγορά μπορείτε με 6 ώρες μάθημα την εβδομάδα ξεκινώντας από τον Οκτώβριο να αποκτήστε το Zertifikat B1 !!!

Με ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ !!

Οι LernenDe σας “γλυτώνουν” δύο χρόνια σπουδών !!!!

Σας έχουν ΔΥΟ χρόνια νωρίτερα από ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ Φροντιστήριο ΕΤΟΙΜΟΥΣ να σπουδάσετε ή να εργαστείτε στην Γερμανία !!

Και ΔΕΝ σας γλυτώνουν ΜΟΝΟ χρόνο αλλά και χρήμα !!

Μιας και τα συνολικά δίδακτρα για το διμελές και τριμελές group μας είναι ΠΟΛΥ, μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ από όσα θα δίνατε σε κάποιο από τα εξειδικευμένα σοβαρά Φροντιστήρια Γερμανικών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης !!

Ψάξτε ΟΣΟ και ΟΠΟΥ θέλετε !!

Είμαστε βέβαιοι ότι ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ θα βρείτε να γίνονται πιο εντατικα και ταχυρυθμα Γερμανικα από τους LernenDe !!

Υπολογίστε το πόσο θα δίνατε σε τρια χρόνια για να αποκτήσετε το Zertifikat C1 του Goethe Institut !!!

Και στη συνέχεια επικοινωνήστε μαζί μας για να ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ από το πόσο πολύ οικονομικότερα θα το αποκτήσετε μαζί μας ουσιαστικά με ιδιαίτερο μάθημα !!!

Και αν ρωτάτε για την ΠΟΙΟΤΗΤΑ !!

ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ στο Ιστολόγιο μας ΔΕΝ έχουμε “παινέψει” την ποιότητα της δουλειάς μας !!

ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν θα μπαίναμε στην διαδικασία να “μειώσουμε” την αξία των Συναδέλφων μας Καθηγητών Γερμανικής Φιλολογίας, παρουσιάζοντας μας ως “καλύτερους” απ αυτούς !!

Αφήνουμε εσάς διαβάζοντας τους βαθμούς με ΑΡΙΣΤΑ που έλαβαν στις εξετάσεις για τα πτυχία του Goethe Institut οι σπουδαστές μας κάνοντας δύο και τρεις και τέσσερις ΜΟΝΟ μήνες μάθημα κοντά μας, να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα !!

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας στο lernendegr@yahoo.gr